Problems with enhancement client.

AnicaLaMutilaAnicaLaMutila Posts: 4
edited May 2020 in General Discussions
hi everyone, i have a problem with user setting, it doesn't work. I use enhancent client and windows 10, is it likely to cause incompatibility? I would like to solve this problem, it is important. Thank you

Comments

  • MariahMariah Posts: 2,343Moderator
    More information is needed.
    Please post in your own language exactly what is wrong. We have people from many countries and may be able to help you more.
  • vortexvortex Posts: 158
    Are you running it as admin?I know if you don't it can give problems... Also could be a antivirus or firewall... Seems odd only settings giving you a problem though.
  • AnicaLaMutilaAnicaLaMutila Posts: 4
    edited May 2020
    My problem is that when I select the user configuration -> options -> Activate map area and always run, for example, when applying and accepting, I exit, and when I re-enter they are unchecked again, it does not apply changes or does absolutely nothing. Entered into Managed mode and disabled antivirus and firewall, does anyone have any idea what might be happening?







    1.png 872.2K
    2.png 822.8K
    3.png 769.9K
  • RockRock Posts: 567
    (Note that somehow Anicala entered a very long that did not wrap.  You have to scroll to read the whole thing.)
    Sorry, I do not know why your Always Run is not working.  I do not use it.  Did you try it without Enable Autorun? If you want to always run anyway, then autorun might confuse things.  Just guessing.
    Rock (formerly Imperterritus VXt, Baja)
  • It is just an example, none of the tabs apply

  • Lord_FrodoLord_Frodo Posts: 1,343
    It is just an example, none of the tabs apply

    So if none of the tabs apply then how are people going to help you?  Show them how you are set up.
  • Arroth_ThaielArroth_Thaiel Posts: 922
    edited May 2020
    It is just an example, none of the tabs apply

    So if none of the tabs apply then how are people going to help you?  Show them how you are set up.
    I think Anica meant that you cannot "Apply" changes to any of the tabs, nor will any of the changes remain if you push the "Accept" button.


    @AnicaLaMutila are you using a custom UI of any kind? 

    Have you tried running the "Full File Check" in the patcher window? It is a little check box in the bottom left of the window.

    EC is working as normal with Windows 10 for me. As vortex said, you may want to try running UO as admin.  
    -Arroth
  • TimStTimSt Posts: 1,543
    You can try the semi-nuclear approach and rename the directory Documents\EA Games\Ultima Online Stygian Abyss.  You loose your macros and screen arrangement but it does give you a clean slate to work with incase any of the data files are corrupt.
  • MariahMariah Posts: 2,343Moderator
    I have edited AnicaLaMutila's post to remove the 'pre' coding and make it more easily readable.
  • Victim_Of_SiegeVictim_Of_Siege Posts: 1,303
    Do you have any Custom UI's installed such as Pinco's?

    A Goblin, a Gargoyle, and a Drow walk into a bar . . .

    Never be afraid to challenge the status quo

Sign In or Register to comment.